Valborg?

Idag jobbade jag kort dag på jobbet, skönt! Älskar att mina måndagar är så lugna. Är ju annars veckans tyngsta dag enligt mig. Fast tisdagar är bra tunga de oxå, på måndagar kan man iaf skylla sin trötthet på att det är veckans första dag :)
Har lite funderingar om valborg nu. Finns en fest ute i Bomhus som vore himla skoj att gå på. Men om vi blir tillräckligt många av mina kompisar kanske man ska ha en egen fest här hemma istället. Hm... Blir nog bra vilket som, grilla är ett måste iaf!

Härlig bild från förra (?) årets valborgsfirande :)

Härlig bild från förra (?) årets valborgsfirande :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Då var det dags igen...

Nu är jag tillbaka i bloggvärlden! Jag hade en blogg förut med namnet "inkanpinkanpankan", men på nå jäkla vis lyckades jag glömma bort mitt lösenord, och att få tillbaka det verkar helt omöjligt. Så den fick jag ge upp. Sedan kom en idé upp tillsammans med min kompis Lena, att starta upp en gemensam blogg. Sagt och gjort, "Butterpupporna" föddes. Den blev dock inte heller någon succé, även om den fortfarande finns kvar. Får se om jag går in och uppdaterar den lite då och då också :)

Skit samma, nu finns det en blogg som är till för mig och mina vänner! Får se hur länge den överlever :)

Nu sitter jag hemma hos Linda. Elin har precis gått hem, efter att ha hjälpt mig med bloggdesign. Linda sitter och plinkar på sin gitarr och jag försöker förstå nånting av detta cyberspace.
Är aningen slitna idag. Gårdagen bestod av mys på stan och lunch i solen. Sedan grillade vi på fotbollsplanen hemma vid oss, och sedan bar det av till söder för lite förkrök. Det blev en lugn tillställning på en inglasad balkong. Riktigt mysigt!
Efter en hel del psykologsnack och allmänt skvaller bar det av mot Heartbreak. Kön in var lång och stället kryllade av folk. Jag gillar inte när det är så smockfullt. Ett toabesök tar en halvtimme och om man tappar bort varann är det nästintill omöjligt att finna varann igen. Gävle skulle verkligen behöva en större krog. De flesta Gävlebor säger att de saknar CH, men jag måste nog säga att jag föll för Grand mer. Jag gillade takterassen. Firade bland annat in ett nyår där uppe för några år sedan :) Vore grymt om nån kunde ta sig an den lokalen och göra den till Gävles nya heta inneställe, men vette fan om nån törs satsa i dessa tider. Suck...

Nej nu ska jag nog dra mig hemåt och krypa ner i soffan en stund. Boknörd som man blivit efter studenttiden, så ser jag fram emot mina ensamstunder när jag får sväva bort i någon spännande eller alldeles okomplicerad fantasivärld :)

Vi ses och hörs snart!

Fina flickor på dammiddag

Bjuder på en liten bild från senaste Dammiddagen, fina damer! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Välkommen till min nya blogg!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()