Jag blev bortrövad!

Igår hade vi min käre far på besök. Han hade sovit hos oss hela helgen, så det var inget konstigt med det. Men när Patrik plötsligt säger att min bror och hans tjej oxå ska komma och äta frukost tyckte jag det lät lite konstigt att de inte ringt mig om det. Och dessutom när jag föreslog att vi skulle plocka blåbär och alla verkade helpeppad på idéen blev jag ännu mer fundersam (halvtaskigt väder och pappa hade sagt att han skulle vilja åka hem i bra tid). Men jag tänkte inte mer på det, så vi hoppade in i bilarna och drog ut mot Åbyggeby där Patrik sagt att man fick låna (!) hink och påsar till att plocka i. Vi möts av en kvinna och plötsligt bryter alla ut i "ja må hon leva". Jag förstod fortfarande ingenting och sjöng med, tänkte att det antingen måste vara min brors flickvän (fast hon fyller ju i november?!) eller den okända kvinna vi nu står framför som fyller. Efter sången skrattar alla och berättar för mig att vi inte alls ska plocka blåbär, utan rida på islandshästar :) Grejjen är den att jag fick det i present av Patrik, men han hade sagt till mig att jag skulle fundera på när och med vilka vi ville rida med, så jag hade verkligen ingen aning om att det var nu vi skulle rida.
Jag fick en himla fin men glupsk häst som faktiskt påminde en hel del om mig själv; hon stannade och åt så fort hon fick chansen, och sprang inte fortare eller mer än vad som absolut var nödvändigt :) Himla mysig tur blev det, och ingen ramlade av eller bröt några ben. Lyckat!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Oslo och finbesök :)

Jajjemen, vi drog iväg igen. Å det var verkligen inget jag ångrar i efterhand. Hade en riktigt skoj å tokig helg där med Per. En hel del öl blev det så klart, men otroligt nog klarade jag mig helt från balfylla. Måste vara något speciellt med Norgeluften...

Nu är jag igång och jobbar igen. Jobbar bara 50 % nu, behövs inte mer än så länge. Men snart kommer väl sjukskrivningarna på rad, så då ökar det garanterat. Trist bara att hoppa runt på flera olika avdelningar samma dag, blir så långa dagar då. Men men ska inte klaga, klarar mig alltid :)

Igår fick jag celebert besök, nämligen min äldsta vän Lena (Ja alltså inte till ålder, utan längden vi känt varann :) ). Vi åt middag ute på balkongen och satte oss sen i soffan för att skvallra lite och äta pannacotta. Riktigt mysigt att få ha henne hos mig en stund. Jag försökte tjata mig till att hon skulle sova kvar hos oss, men alla som känner Lena vet att den tösen är eeeenvis! Så vid elva halv tolv tog hon bilen hem mot Bollnäs :)

Nu sitter jag på jobbet, började halv tio i morse, slutar om en timme. Jobbigt värre ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()