Pusskalas!



Lite slampig så här på julen ja :) Hehe nejdå, tomten är en liten uppstoppad dvärg som står i Erikssons vardagsrum, galet söt!

Nu ser jag fram emot nyår! Ska få vara med några av mina favoritpersoner och äta gott och leka lekar :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

God jul!

God jul alla mina älskade vänner! Hoppas ni får en mysig julafton och en galen juldag! Kom tillbaka hela och glada så får vi se till att ses och prata minnen! Puss å kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jul jul strålande jul...

Två arbetsdagar kvar, sen är det jul! :) Åh så jag längtar att få mysa med underbara människor och äta god mat :)

Helgen var lugn och skön. Pappa tog med sig min bror och hans tjej oxå. Vi åt på Helt enkelt och hade trevligt. En överraskning kom oxå, men jag återkommer till den sen :)

Igår fikade jag med tjejerna, plus att jag och Carina letade huvudbonader till en fest vi ska på på juldagen. Hihi Carina köpte ett gräsligt rosa diadem, medan jag köpte mig en lampskärm att ha på skallen. Undrar om jag gör succe eller bara får skämmas? Skit samma, kul kommer det bli iaf! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hihi



Övre bild: Julfirande förra året i Thailand. Bruna och glada åt vi grillspett och potatissallad. Men i år ser jag fram emot riktig julmat och då framförallt skinkmacka med stark senap!

Nedre bild: Skrev för flera månader sen att jag ridit. Nu kommer en bild från den dagen. Bättre sent än aldrig... Visst ser jag proffsig ut på den STORA hästen? ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tredagarshelgen

Tredagarshelgen gick riktigt bra, blev inte bakis nån dag, bara trötter. Alla kvällarna var kanonroliga och jag har fått umgås med underbara människor! Nu är jag tillbaka i vardagen, men imorrn börjar helgen igen :) Inga planer för imorrn kväll. Tjejerna ska ut och fira sin examen (STORT grattis! Bra jobbat!) och Patrik ska juläta med jobbet. Funderar på att ta en sväng till min bror i Bollnäs, eller så tänkte jag ta mig i kragen och städa lägenheten, för att sen sjunka ner i soffan och unna mig en irish coffee :) Sen på lördag kommer min älskade pappa och umgås med oss. Blir nog god mat och biljard om han får bestämma, och inte mig emot :)

Julen närmar sig med stormsteg, och jag har bestämt mig för att fira med Patrik och hans släkt. Känns både spännande och himla mysigt. Ska nog åka dit dagen innan och ha uppesittarkväll, för att sen vakna upp där tillsammans på julafton och bara slappa lite på morgonen. Mysigt var ordet! :)

Fått förlängt nu på jobbet. Vet dock inte hur mycket längre, och om jag får gå upp i tid eller inte. Men känns i alla fall bra att slippa springvika nu direkt efter nyår. Känt mig lite stressad över det, trots att jag vet att det alltid finns jobb, om man bara vill jobba (dock på vikariepoolen då).

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blondie blitt brownie :)

Ja nu ser jag lite annorlunda ut, stackars Patrik fick en smärre chock när han såg mig, haha... Men nu tror jag han vant sig, får se om han skulle känna igen mig i en folksamling bara :) Jag trivs iaf bra i min nya look. Lite rädd att jag blir väldigt blek i ansiktet under vintern, men finns ju solarium, brun-utan-sol och rouge så det ska nog gå bra :)

Igår var Linda på besök. Vi bakade lussebullar (eller ja, hm, lussepinnar om du tittade på mina). Var inte lika gott som jag minns det, men det var iaf trevligt att baka lite, och jag tror att vi kan säga att vi lyckades tillsammans för en gång skull. Har nämligen kommit fram till förut att vi är en katastrofal duo gällande bakning :)

I helgen blir det en hel del fest. Imorrn med jobbet, på fredag hos Janaki, och på lördag hos Kristin. Hur ska stackars gamla Ingrid orka? :P

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Mmmmm

Kommit hem efter en underbar semester på Gran Canaria. Fick en gigantisk balkong med utsikt över hela dalen och havet, och kvällssol! Jättemysigt ställe och lagom varmt. Liten chock man fick när vi landade och får se massa dimma och snö. Hua varför bor man i ett sånt här mörkt och kallt land? Det enda som är bra är fikastunderna man har med litervis med te och gott sällskap :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()