Bananas









Haha ja va fan ska man säga om helgen? Galet roligt! Vi kom till campingen i regn, fickupp tältet efter en hel del tjafs och delade idéer. Sen startade det som troligen skulle kallas en av de grisigaste midsommarfiranden ni nånsin skådat...

Vi satt ute på våra brasse-stolar och hällde i oss alkoholhaltiga drycker och åt sill och ost på knäckebröd :) Efter några timmar fick vi även till en grill och åt god fläskfilé med potatissallad :) Kvällen och natten blev blöt med mycket skratt och tokigheter. Kan egentligen inte beskriva allt, det måste upplevas! :)

Dagen efter mådde man som man förtjänade, iaf jag! Dom andra svinen (morr) mådde helt okej och några började dricka igen direkt till frukost. Hua... Jag fick i mig mackor vid tvåtiden kanske och en coca cola. Men någon alkohol kände jag verkligen inte för. Det där med att ta en återställare är nog inte min grej... Fast senare på kvällen öppnade jag äntligen mitt vin, och tro på fan, jag fick i mig nästan allt. Då var man på g igen (fast aningen lugnare denna kväll, vägrade bli lika dålig igen dagen efter). Vi drog in på området där vi såg EMD (haha va lycklig jag blev när jag fick sjunga med till Baby goodbye! Fjortisvarning på mig då, host host...) och Svenne Rubins. Jäkligt rolig kväll även denna!

På söndagen var stämningen minst sagt luuuuugn... Vi slappade i solen och iakttog medan den ena husvagnen efter den andra lämnade stället. Egentligen skulle vi checka ut klockan tolv, men ingen var nog körbar då, så vi struntade i reglerna och slappade lite till. Vid tvåtiden åkte vi som första två bilar i gänget hemåt. Galet skönt att komma hem, men även lite bitterljuvt. Man förstår inte hur bra man har det förrän man ser tillbaka på det. Minnesvärt helt klart :)

Denna vecka har annars flutit på som vanligt. Riktigt skönt att jobba på förskola såna här dagar. Varmt och skönt, och lite barn. Fast stundtals kan det bli lite långsamt. Ska väl börja på med lite materialvård snart, finns verkligen behov.
Vi har varit i Boulognern två dagar i sträck och haft picknick. Patrik varit snäll och fixat båda gångerna :)
Idag åt jag sallad på stan med Karin och Linda. Man blir ju inte sugen på varm mat när det är sånt här väder. Sedan gick jag och Linda på stan, och sedan mötte vi upp Janaki för en glass på George.

Imorrn blire grillfest och på lördag drar vi till Sthlm för att bara njuta av värmen och mysa lite med mami och papi. Ska bli riktigt skönt.

Nej nu orkar jag inte skriva mer, och ni orkar nog inte heller läsa en rad till heller. Bilder från Orsa finns ute på Facebook.

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Repmånad! :P

Imorrn bär det iväg... mot Orsa! :) Vi är ett gäng på ca 15 pers som kommer bo i ett militärtält och dricka massa öl. Ja sämre kan man ha! Fast vädret ser inte så lovande ut. Funderade ett tag på att byta till Öregrund möjligen, men va fan, nu kör vi som vi tänkt. Vi har varann så vi ska nog ha skoj trots några skurar :) Jag är nästan färdigpackad redan. Vill vara redo i tid så jag bara kan slappa å njuta imorrn...

Även kollat på en sista-minuten-resa idag. Tänkte åka 4 eller 5 juli. Men priserna är skyhöga just nu, bättre att ha lite is i magen oxh beställa en vecka före bara. Spännande... :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Friday night lights

Igår var jag och Patrik iväg och spelade bowling. Jag var rätt kaxig innan, men jäklar va pisk jag fick :( Blev riktigt irriterad på min otalang ett tag där. Men men jag vann sista serien iaf...
Sen gick vi till Helt enkelt och åt Kockens val, som var entrecot med sötpotatis och nån god sås. Efterrätt åt jag glass med nougatsås och Patrik åt nån chokladkaka. Mycket trevlig kväll och väldans god mat!
Ikväll vet jag inte alls vad som händer. Eventuellt blir det nån öl och lite biljard. Just nu känner jag dock för att bara slöa i soffan och äta ostkrokar, men vi får väl se :)



Innan bowlingen, allt frid och fröjd, fast Patrik var rätt säker på sin sak redan... :)



Mm härlig stil har jag i alla fall. Herregud vilket put med rumpan!



Vem sjutton var det här? Ingen jag känner *host host*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Oh la la :D



Nu har jag lyckats koppla in kameran, behövdes ju ingen cd :) Här är iaf några bilder från helgen. Det är mat, tävlingar, dans och fotboll. De är dock inte tagen med min kamera, utan av Patriks kamera med mitt minneskort (krångligt va? :) ) Tyvärr fick jag inget kort på maten, för den var verkligen jättefin, men hade inte riktigt tankarna på sånt just då. Får höra om pappsen möjligen tänkte ett steg längre :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Problems...

Buhu jag som nu börjat lära mig min nya kamera lite bättre, testar funktioner och leker lite med den. Nu tänkte jag att ni skulle få se resultat på mina test, men min dator är dum och vägrar öppna cd-läsaren så jag kan installera kameraprogrammet. Försökt med kniv och våld, men luckan förblir stängd. Jag hör hur den kämpar och vill upp, men nånting sätter stopp. Nån som har någon aning vad det kan vara? Jag ger inte upp iaf, bilder från nya fina kameran ska ni få se :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

wiiiie! :)

Hihi lycka... Jag kan äta igen! :D Oh vad jag älskar mat... Är fortfarande aningens aning öm i magen, men det bryr jag mig inte om. Nu ska jag svulla! :)
Sitter för stunden och kikar på Halv åtta hos mig. Vet att det är repriser och egentligen inte så roligt program, men kan inte låta bli att se det så fort jag får chansen. Zappar över lite på sexan så det verkar som att man hänger med lite i fotbollen iaf :P Men klockan nio, då är det Greys igen, ett måste i min värld!

Oh, jag har fått en superfin digitalkamera nu oxå! En mörkrosa jättefin... Nikon coolpix s230 tror jag den heter, för er tekniknördar som vill veta :) Tyvärr verkar det va nå fel på mitt ex, för det blir korniga bilder, så jag får åka och kolla upp det imorrn. Sen kanske det dyker upp lite fina och fräscha bilder här.

Ooops dags att kila, programmet fortsätter...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sjukligt gammal...

Ja herregud vilken helg det blev!
På fredagen hade vi i stort sett allt fixat inför festen. Då började jag plötsligt känna mig illamående. Det höll i sig hela kvällen och jag önskade starkt när jag gick och la mig att jag skulle må bra till dan efter...
Men icke! Mådde fan sämre. Feber och ont i hela kroppen. Plus illamående. Men eftersom allt redan var ordnat och alla redan var inställda på fest fick vi försöka genomföra ändå. Tack vare Patrik och hans familj som kämpade hela dagen för min skull kunde ändå festen bli av.
Så vid femtiden hade jag duschat och proppat i mig medicin och anlände till festen. Haha kul att en hel del gäster redan var där och man som huvudperson inte kommer i tid :P På något jäkla vis lyckades jag iaf hålla mig någorlunda pigg hela kvällen, med undantag för en powernap på en timme ca vid halv tolv :)
Kvällen blev väldigt lyckad och de allra flesta verkade ha jätteskoj! Jag fick alldeles underbara presenter (tack alla!) och kände mig så rörd av att så många kommpit för min skull. Vi körde en del tävlingar som uppskattades, då de fick folk som inte kände varann att prata, och maten räckte gott och väl! (Jag åt dock ingen, tog ett glas yoghurt och en halv fralla istället)

Dagen efter var vi bra trötta allihopa. Vi åkte ut till Bomhus för att städa. Efter att ha dammsugit vardagsrummet, burit ut mina presenter och hållit i tältet medan de andra tog ner det, var jag helt slut och smög mig till soffan under en filt. Somnade efter en stund och vaknade inte förrän flera timmar senare. Då värmde Patrik lite potatisgratäng som jag faktiskt fick i mig lite av, och sedan drog vi hemåt. Är evigt tacksam för alla som hjälpte mig i helgen och fick det att bli så bra! Och tack till alla som kom och gjorde kvällen till ett minne för livet! :)

Idag är jag 25 år och är hemma från jobbet. Börjar känna mig bättre, men stannar hemma imorrn också så jag får fason på kroppen nån gång. Att ta hand om 18 små barn är inte direkt något jag skulle orka med just nu...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jobbet

Sitter på jobbet. Kände att jag får passa på att skriva lite nu, för efter jobbet har jag fullt upp. Ska inhandla det mesta inför lördag, och dessutom åka ut till Bomhus och hälsa på Patriks familj. De har varit utomlands i två veckor och är säkerligen bruna och fina.
Känns riktigt trist med vädret. Kan det inte bara regna förbi allt så det blir fint till lördag? Vill så gärna ha vackert väder till festen! Men vi får utgå ifrån läget och göra det bästa av situationen ändå. Blir mycket folk iaf, och det är ju alltid kul :)

I veckan har väl inte så mycket hänt egentligen. Var ute och åt med jobbet i tisdags. Ingen vidare mat måste jag erkänna, men trevligt och lugnt. Avslutade kvällen redan vid nio, och då var jag ändå en av de sista på plats! Luuuugn kväll var det ja ;)
Igår var jag, Elin och Linda hos Räkan och lagade pasta med baconsås. Mycket gott men blev galet mätt. Sen efter te och kaka kollade vi på lite musikvideos (Jauqin Pheonix har lagt skådis-karriären på hyllan och är nu rap-artist!)
När det var dags för Greys (som vi tjejer laddat hela eftermiddan för) skulle plötsligt Räkan kolla film me två kompisar och hade ingen lust med Greys. Så vi fick snällt springa hem i första pausen, haha måste varit en rolig syn när vi i panik skyndade oss hem till Linda för att inte missa en sekund av vår favoritserie :) Vi missade några minuter, I blaim it on you Shrimpie! Morr... :P
 Nej nu är det dags att gå in till de små liven igen. Har en rätt lugn dag idag med 15 barn. Tyvärr slutar jag rätt sent så det blir nog en låååång eftermiddag...

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()