Inte glömt!

Hej alla mina trogna läsare! (Skrattar lite för mig själv, men kul att några läser iaf :) )
Jag har absolut inte glömt bort bloggen. Bara haft fullt upp och inte tillräckligt med ro för att sitta ner och skriva ner några vettiga tankar.
Har varit i Bollnäs i helgen och haft underbart mysigt med mina gamla vänner. Tack allesammans för alla skratt! :)
Just nu ligger tankarna på min lilla fest, som nu verkar bli större och större. Ojoj detta blir spännande. Och lite skrämmande, vette tusan hur bra värdinna jag är. Har aldrig haft en fest för bara mig, om man inte räknar kalasen man hade som liten unge. Aja blir nog bra :)

I förrgår sprang jag 4 km ute i Hemlingby, och idag sprang jag 6 km! Det kanske inte låter så mycket, men ni som känner mig vet att jag inte gärna springer om jag inte har en boll som distraherar mig. Har i ärlighetens namn aldrig sprungit så här långt (om man inte räknar hemska fys-passen på handbollen, som säkerligen var längre). Så kände bara att jag ville skryta lite om hur duktig jag varit.

Nej jag får nog fasiken återkomma när jag har mer tid och tankar. Sängen alldeles bakom datorn, å den ser bra lockande ut...

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Helgens bravader

Det blev tvådagars denna helg. Hade redan bokat in fest med jobbet för länge sedan, och sen fick jag reda på att det var Vårtjutet oxå denna helg, dvs den årliga sittningen som pedagogerna på skolan ordnar.

Fredagen blev en himla trevlig tillställning. Vi åkte ut till en gammal kollega och satt ute på hennes inglasade veranda och åt och drack. Sedan satte vi igång en gammal vinylskivespelare och röjde loss :) Alla hade vi våra favoritlåtar och musikstilarna skiftade rejält. Efter en stund åkte vi ett gäng ner mot stan och Heartbreak. Det blev en hel del dans till både levande och inspelad musik :) Kvällen avslutades med ett ickebesök på Mcdonalds, vi gick nämligen dit och insåg att ingen av oss var sugna på mat, så då sa vi godnatt och Inkan cyklade hem i natten. Kanonkväll! :)
På fredagen var jag lite seg, men inte bakis som jag brukar kunna bli. Var ut till Valbo en stund på dagen, sedan åkte jag till Lisa för en liten snabb förfest innan sittningen. Väl på Goya där vi skulle hålla till sprang alla runt som arbetarmyror och förberedde massa. Kände mig väldigt vilse. När middagen startade var micken en katastrof och stämningen ville aldrig infinna sig. Väldigt tråkigt med tanke på hur fint de hade ordnat allt inför. Efteråt jag jag bort till Räkan en stund, för att sedan återvända till ett alltmer fullt Goya. Helt okej kväll för att vara just Goya...

Idag mår jag ungefär lika som igår, inte bakis men lite trött och seg. Varit på stan och ätit obligatoriska fläskfilépastan, sedan bara tagit det lugnt hemma. Trots att jag mår bra i kroppen så är själen orolig. Något stör mig mycket just nu. Vill inte gå in på vad det handlar om, men jag hoppas det löser sig på något sätt.


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Monday

Måndag måndag måndag. Snark... Fy va trött jag var i morse. Hualigen, tackar livet för att te finns. Det är mitt substitut för kaffe :) Hade iaf en lugn dag på jobbet och kunde åka hem redan klockan två. La mig i sängen och skulle vila 20 minuter. Jo men hej du! När jag väl somnar mitt på dan är jag så borta att jag bara trycker bort larmet flera ggr. Aja kändes välbehövligt och var framförallt vääääldigt skönt...

För övrigt så går jag i teknik-köpa-planer. Det är framförallt en dator som lockar. Jag har en stationär dator som är 5 år. Det är egentligen inget fel på den (förutom utseendet), men den skulle verkligen behöva rensas rejält. Jag förstår mig inte på det där med alla program som jag gått och samlat på mig. Och alla virusskydd som blinkar och har sig. Blir så trött. Det är inge kul att sitta vid datorn då. Frågan är om jag ska satsa på en ny stationär eller en laptop? Vilka för- och nackdelar finns? Någon som har koll?
Sen är jag även sugen på en ny mobil och kanske en digitalkamera i storlek mindre. Hm...

Slutligen vill jag gratta min kära Linda som äntligen fått ut sin lilla pojke! Det blev en supersöt liten grabb vid namn Ted. Fick reda på det nyss och blev sååå glad! Grattis till familjen!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Pappabesök och städlycka

Har haft en riktigt trevlig helg. I fredags var det tacokväll hemma hos mig. Vi var 7 pers som åt tacos, kollade hockey och efter det avslutade vi kvällen med att se Gladiator. Länge sen jag såg den filmen, och måste tyvärr erkänna att jag minns den bättre än den var. Den är fortfarande mäktig, men stundtals upplevde jag den lite seg. Lyckades iaf hålla mig vaken hela, det är en stor bedrift för mig :)

Igår kom min pappa på besök. Vi åkte ut till Valbo och strosade runt en stund. Jag hittade äntligen ett par svarta pumps som jag faktiskt kan gå i :) 300 kr blev det, med inlägg inräknat. Helnöjd :) Pappsen hittade oxå ett par skor. Sedan shoppade jag loss på städsaker inne på Coop, todde aldrig sånt skulle vara skoj, men herregud va nöjd jag är :) Mer av det nedan.
Efter Valbo drog vi in till stan och spelade biljard. Det blev en grym match. Spelar absolut bäst när jag möter honom. Då anstränger jag mig och vill verkligen vinna. Ska man spela biljrd ska man göra det på allvar, kan bli segt annars.
Sedan åkte vi hem och spelade lite uckelele. Det är en liten gitarr med 4 strängar. Vi hade en varsin så pappa lärde mig grunderna och vi körde några barnsånger. Riktigt roligt :) Får se hur länge jag orkar öva nu innan jag ledsnar på det. Försökt lära mig gitarr förut, men tappade tålamdet. Nytt försök nu alltså :)
På kvällen drog vin till stan och kikade på cruisingen, åt på Helt enket och mötte upp Elin för en öl på Interpool. Sedan gick vi till Berggrenska för att möta upp Linda och två till, men jag och pappa var trötta och åkte hem ganska direkt.
Idag har vi spelat lite mer uckelele, varit ute i Hemlingby på promnad och kollat film. Hunnit med en hel del, riktigt mysigt att bara umgås med pappa ibland :)

Nu till min städlycka! Jag har gått och irriterat mig på tt duschen är så full med kalk. Så jag köpte ett superstarkt medel och gned in. Efter en minut sköljde jag bort det. Jag upprepade 2 ggr, å jäklar va fint det blev! :) Sååå nöjd... Sen påpekade grabbarna i fredags att det luktade gammal fisk från diskmaskinen (mm jag vet, låter himla trevligt), så jag köpte nån tablett som skulle rengöra maskinen. Så nu luktar den underbart! :) Och sista städlyckan var ett medel för spishällen, som man bara skulle gnida in med lite hushållspapper. Nu ser spisen helt ny ut! Ojojoj jag kan inte förstå att jag inte gjort detta tidigare...



Lägger upp en bild från när vi var i Thailand. Sämre kan man ha det... Vill åka igen!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sjuker

Jepps, idag är både jag å P hemma sjuka. Mer eller mindre iaf. Ingen feber eller så, men är bra förkylda å matta. Fast imorrn kör vi igång igen.

Valborg blev en riktigt rolig tillställning. Micke hade bjudit ut oss till Bomhus. Vi satt ute på deras inglasade altan och åt ocg drack hela kvällen. Blev även lite kubb, haha fan va somliga suger på det ;) Vi försökte oss även på nån lek där man skulle se ut och låta som ett djur. Blev helt galet! Framåt småtimmarna va vi helt slut. Jag hade jobbat till halv fem den dan, så kunde knappt hålla ögonen öppna. Till slut ringde jag en taxi och vi åkte hemåt.
Dan efter var en seeeeeg dag! Fast jag klarade mig milt undan baksmällan, somliga mådde värre ;) Det blev slapp på stan med kebab och glass. Sen lite volleyboll i parken, å mot kvällningen åkte vi ut till Patriks familj och grillade och spelade kubb igen. Även Anders, Micke och Jonas kom förbi. Riktigt skön dagen-efter-dag.

Nej nu ska jag gå och koka lite te och plocka fram de chokladbollar jag gjorde för en stund sen :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()