Materiell lycka

Köpte en stor noppmaskin i helgen på Teknikmagasinet. Anledningen är vår soffa som visat sig vara av dålig kvalitet. Inte ska den väl hinna bli full med noppor och nersutten redan efter knappt två år? Trodde soffor hade längre livstid än så. I alla fall testade vi denna apparat igår, och herregud vilken lycka! Den fungerade alldeles utmärkt, och soffan har nu fått en rejäl uppfräschning, jippie!
Jag kommer bli beroende, redan idag har jag legat på soffan igen och kört runt några extra varv. Så nu kommer man väl upptäcka varenda liten noppa och ge sig på den :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Snark

Får man hata sitt jobb ibland? Först nu sitter jag på min rast, ska egentligen vara inne på nästa avdelning om fem minuter. Går ju inte riktigt ihop när rasten ska vara 30 min. Det är min obetalda tid, så den tänker jag ha. Så nu blir flera lidande av denna försening, barnfria tider försvinner och så. Känner mig skyldig, fast jag inget gjort. Blir så less ibland på folk och deras attityd. Ska bli underbart att få flyga iväg nästa vecka och bara njuta!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu äre helg!

Fick sluta en halvtimme tidigare idag. Men sitter fortfarande på jobbet, för att skriva en ansökan till ett vikariat i Strömsbro. Vet ju inte riktigt hur det blir för mig efter jul, så jag får vara på den säkra sidan och söka lite nytt. Trivs rätt bra här, men kan ju vara bra att se sig om också.

Ikväll blir det först ett aerobicspass, sen skulle jag tro att det blir hemmamys med älsklingen. Han pratade om baconinlindad och fetaostfylld kyckling. Låter ju inte helt fel :)

Imorrn är det dags för födelsedagspartaj för Elin. Ska bli skojsigt. Får se om jag kanske hinner kika in nån ny outfit på stan ikväll eller imorrn. Vore kul med något fräscht.

För övrigt en jävligt seg vecka, har haft mycket ont i huvudet och nacken. Min kollega klämde lite på mig idag, och hon visste då verkligen var hon skulle trycka! Ajajaj... Men känns faktiskt lite bättre. Tackar!

Nej nu måste jag börja med min ansökan. See ya!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Heltids-Inka

Japps iaf under två veckor. Och på två olika avdelningar. Det är rätt tungt eftersom man måste ställa om sig till nya barn och rutiner, men ska nog funka. Skönt att fylla på kassan nu inför jul. Ska verkligen försöka engagera mig i julen i år. Vi var ju i Thailand förra året, och jag kände mig nästan lite lurad på konfekten. Saknade framförallt julskinkan och familjen. Så i år blir det nog pepparkakor, godistillverkning, pepparkakshus, lussebullar och massor av clementiner! Byta gardiner och dukar hemma är dock inte min grej, får nöja mig med ljusstakar i fönstren. Hoppas Patrik oxå är med på mina planer nu :)

I helgen var det kalas för Carina. Åt god tårta och drack mängder av vin. Blev lite mkt för vissa *host host*, annars en skojsig kväll. Tack alla inblandade! Söndagen tillbringades mestadels i soffan. Åkte även en sväng bort till Lindas och Elins kompis Marie, för att kika på såpor och mysa. Trevligt!

Igår tränade jag aerobics för första gången på ett tag, gick rätt bra. Var otroligt pepp och pigg, men mina jäkla skor gjorde för ont, så kunde ändå inte ge järnet. Måste åtgärdas snarast så träningen blir roligare.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()