Sekreterare någon?

Eller säger man förmyndare? Behöver nog någon som tar hand om allt pappersarbete och kontakt med högre makter åt mig. Hatar verkligen att ringa till olika myndigheter och så för att få hjälp. Denna gång handlar det om min lön. Ska gå från tim- till månadslön, och det är tydligen galet svårt för de stackars tanterna på kantorn. Skickar mig till höger och vänster. Sa iaf nu när jag pratade med en att jag funderade på att kontakta facket, och då reagerade hon, haha! Nu jäklar vill jag ha detta klart så att jag bara kan koncentrera mig på mitt jobb!

Nu är det mindre än en månad kvar innan vi åker till Gran canaria :) Är jäkligt nervös för flygningen, men ska bli galet skönt att få dricka nån kall öl i värmen :)

Sitter som vanligt på jobbet och skriver (har dock inte börjat än). Ska strax äta men det luktar inge vidare. Vår vanliga köksa har skurit upp handen, så är en vikarie här. Jag har varit onaturligt trevlig mot henne, men tror hon tycker jag är skum bara, för får ingen respons, haha...

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Inget för magkänsliga!

Blev en mysig kväll i fredags. Vi lyckades få bord på Helt enkelt. Maten kom snabbt och var supergod! Helt klart en av Gävles bästa restauranger. Efteråt gick vi hem till Linda för att se Idol, köpte varsin godispåse på vägen. När jag ätit 3-4 godisar fick jag ont i magen och mådde lite illa. Lät bli att äta mer på en stund och då kändes det lite bättre. Dock när jag kom hem från Linda mådde jag ännu sämre. Spydde två ggr. När Patrik kom hem på natten blev jag irriterad på stackaren, bara för att jag vaknade till då och mådde dåligt.
Igår hade det inte förbättras. Jag spydde en gång till, och låg sen och åmade mig i magsmärtor. Skitskumt. För efter det avtog värken och illamåendet allteftersm dagen gick. Var helt slut och hade huvudvärk, annars ingen feber eller så. Idag mår jag nästan som vanligt. Fortfarande lite svårt att äta, men annars helt på benen. Linda blev inte dålig, så borde inte ha varit maten eftersom vi åt samma rätt. Tacksam att det var så kortvarigt i alla fall.

Vi vaknade halv nio imorse, och eftersom vi somnat redan vid elva igår, så ville jag kliva upp. Blir så trött i skallen om jag sover för länge. Patrik knäppte på tvn, och upptäckte att klockan enligt vintertid bara var halv åtta! Har nog aldrig klivit upp så tidigt en söndag frivilligt :)

Nu sitter jag hemma och väntar på mamma. Hon har varit i Bollnäs och tänkte sova över hos oss inatt. Vi är bjudna till Patriks familj ikväll för att fira mamma Eva. Ska bli trevligt. Jag har varit på stan och letat present till henne, ett par mysbyxor och ett par tumvantar. Hoppas det kommer uppskattas!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Friday! :D

Det blev möte ända till halv nio i tisdags. Trött som en björn på vintern susade jag hem. I vardagsrummet satt Patrik och myste med ostar, kex och ett fat fullt med melon, kiwi, äpple och vindruvor. Han är guld värd min sambo :) 

Ikväll ska jag och Linda ut och äta på något mysigt ställe. Det lutar nog åt Helt enkelt om vi får plats. Sedan står ev biljard på schemat, och självklart Idolmys! :) Ska bli en himla trevligt, länge sen vi hade lite kvalitétstid (haha låter som ett gammalt gift par)

Åh vad jag älskar fredagar! Är på jobbet nu, börjar klockan tolv (men äter ofta innan i personalrummet), å jag är riktigt taggad för ett arbetspass :) Beror väl säkert på att man vet att man får vila två dagar sen.

Luktar potatisgratäng... Mm vilken tur vi har som får hemlagad mat på vår förskola :) 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Långdag

Började 7 imorse, slutade nu klockan 11. Sen börjar jag igen 12.30, jobbar till 16.30. Efter det blir jag kvar på jobbet för då ska vi ha möte till klockan 20. Ojojoj va jag kommer sova gott inatt :)

I helgen var jag hos mamma i Sthlm. Himla mysigt att bara vara vi tjejer. På fredagen bjöds det på tacos hos kusin Ellen. Fick som jag ville och vi tittade på Idol! :)
Sedan på lördagen strosade jag och mami på stan. Hittade ett par stövlar och en underbar och varm vinterjacka! Så nu är kylan välkommen! :) På kvällen lagade vi mat och drack ett varsitt glas vin. Lugn och skön kväll.
Igår var vi upp på Södersjukhuset för att hälsa på min farmor, som ramlat och brutit foten :/ Hon var trots omständigheterna vid gott humör, om än lite virrig. Men är man 90 år så hör väl det till.
Efter en snabb korv tog jag tåget hem mot Gävle. Blev upphämtad av Patrik och Jonas på station, och sedan lagade grabbarna till en supergod laxpasta. Himla bra helg helt enkelt!

För övrigt saknar jag mina vänner en del. Hinner inte träffa dem så ofta längre, studenttjejerna skriver på sina uppsatser och jag jobbar så mycket jag får. Uppskattar stunderna man får tillsammans väldigt mycket och är livrädd att man ska glida isär som jag gjort med en del andra :/

Nej, nu kom köksan in med mat. Hoppas det blir något gott idag, eftersom jag måste göra en extra matlåda och spara till innan mötet ikväll.

Puss på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

bu och bä

Lögner och undanflykter. Så less på sånt. Säg som det är istället och stå för det. Orka ödsla energi på människor som man inser inte bryr sig alls ändå...

För övrigt haft en jävligt rolig helg med en aningens för mycket alkohol. Ooops! Hade förbannat skoj iallafall och oerhört glad att min Lena kom och förgyllde kvällen :) Även tack till Räkan för en himla trevlig kväll!
Igår fick det bli slappdag med pizza och massa läsk. Helt på sin plats!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()