Turkiet i mitt hjärta!




Några av alla kort vi knäppte under vår resa. Har haft galet roligt och skrattat så vi fått ont i magen (även annat som påverkat vår magar). Kommer minnas denna resa med värme och glädje i mitt hjärta :)

Tvingade älskling att posa framför kameran halv sju imorse för att jag skulle se brunare ut än honom. Haha han var inte med på noterna och jag ser dessutom lika blek ut som honom på denna bild :P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nybäddat

Fan då... Skrev ett inlägg om vår resa nyss, men råkade radera det på nå vis. Morr... Orkar inte skriva om just nu, har städat och bäddat rent så ska bara mysa ner mig nu och njuta. Vi är hemma i Sverige nu iaf efter två veckor i Turkiet (förlängt pga fucking skitvulkanen). Härliga veckor med härliga tjejer dock! Tack för en oförglömlig resa Linda och Elin :) Ska försöka återkomma snart med ev nån bild. Gnatti!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fint



Hittade en fin bild på Facebook från lördagens fest. Jag ser lite sne ut, men annars så var iaf grabbarma stiliga :)

Har precis blivit beordrad av P att rensa ut lite skor och slänga upp vintersaker på vinden. Kände mig väldigt anti i början, men nu i efterhand känns det jätteskönt. Då ser jag iaf vilka kläder och skor jag har :) Å det bästa av allt; nu blir det blåbärssorbet framför Dating in the dark ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

vardagspyssel



Hihi lyckades tvinga Patrik att måla en tavla med mig idag. Han hade lite svårt för att måla utan att det skulle föreställa något, men tycker ändå att resultatet blev fint, och framförallt mysigt att göra en tavla tillsammans :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Klart å betalt!

Precis bokat resa till varmare breddgrader. Det blir Turkiet! Inte det varmaste stället nu, men tror vi kommer få jäkligt skönt ändå. All inclusive för 3849 kr tycker jag e rätt gött :) På lördag far vi!

Övigt haft en riktigt hård helg. Va bl.a på fest i förrgår, och kom i säng föst vid sju igår morse! Riktigt rolig kväll blev det. I torsdags var vi oxå på fest, hos Johan och Emelie. Lekte rolig lek och hade riktigt trevligt. Gick ut rätt tidigt på krogen och dansade skiten ur oss. Lite för mkt folk för min smak, men hade ändå riktigt roligt tills P blev lite fuller (haha) o ville gå på donken istället. Det bästa med helgen var att jag inte blev bakis nån av dagarna, helt galet när det gäller mig!
Tack till er alla som förgyllde denna påskhelg!

Haha ber om ursäkt för lite halvdan stavning. Råkat komma åt den där knappen som gör att texten matas in när man skriver ny. Hm svårt att förklara, men jäkligt drygt och helt omöjligt om man vill gå tillbaka till något man skrivit tidigare. Nån som vet vilken knapp man ska trycka på för att ändra?

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dagen efter...

...och jag mår                   bra!!! Hihi så sällan det händer, så ska verkligen njuta! Är dessutom en vacker vårdag så kanske blir en promenad oxå. Vore grymt att åka till Hemlingby å grilla korv, men ingen i vårt gäng är nog körklar, typiskt då att man skulle ut och slarva ;) Hade en rolig kväll, saknat tjejerna och vi höll ihop nästan hela kvällen. Lyckat!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()