Hemma ahaaaaaaa

Galet bakis idag. Å då menar jag veeeeerkligen dålig! Först vid halv sju åt jag pizza (om man bortser från en banan som jag fick behålla en del av). Usch vad jag hatar mig själv när det blir så här. Man är ju dum i huvudet egentligen som inte stannar till i festandet och känner efter mer. Eller kör stenhårt på varannan vatten. Hms... Nu vill jag inte dricka på evigheter!

Elin var här ikväll. Vi åt som sagt pizza, mumsade glass och kikade film. Mysig och alldeles lagom kväll. Patrik är nere i Borås och dömer fotboll. Duktig min kille, lite för duktg för sitt eget bästa ibland...

Nu blire sängläge. Trötter fast jag i princip legat i sängen eller soffan heeela dagen! Gnatti...

 

Love you!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Härligt!

Varit riktigt hurtig denna vecka. Cyklat till jobbet (ca 7 km enkel väg) två ggr, och tagit promenader tre dagar. Imorse blev den absolut längsta. Jag och Carina skulle utforska Gävle lite, vilket resulterade i viss förvirring :) Lyckades till slut hitta dit vi skulle och strosade runt lite där. Men det dryga var att vi skulle hem oxå. Herregud vi var ju redan trötta! Så efter en promenad på två timmar slog sig två utmattade flickor ner på Lido och avnjöt en frukostmacka i solen :)

Nu kommer Carina och Anders här och vi ska grilla massa gott. Sommarkänslor! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Julia you´re breaking my heart...

Fick träffa min brorsdotter i helgen, å himmel så söt hon är! Skadar inte heller att hon är het tillfreds med omgivningen och bara småler eller hickar lite. Det var en häftig känsla att få hålla i henne, och att veta att hon och jag är av samma kött och blod :) Jag kunde inte titta mig mätt på henne, världens goaste Julia!



 





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()