Galet

Jag gillar snö och riktig vinter mer än slask och grått, men nu får det väl ändå räcka? Galet mycket snö nu och mer lär det väl bli. Är ett äventyr varje dag när jag ska hem från jobbet med bussen. Kan inte förstå att så många bussar går sönder hela tiden. Det har ju alltid varit snö på vintrarna i Sverige (fast mer än vanligt i år) och de som kör här borde vara mer lämpade till vädret.

Nästa helg kommer mina vänner Lena och Linnea och förgyller stan. Ska bli otroligt roligt att få prata massa skit och bara njuta av varandras sällskap. Stackars Patrik kommer väl bli ivägskrämd av oss och vårt tjatter :)

Ska snart åka iväg mot Bollnäs. Är lite orolig för hur det kommer gå att köra, men får ta det väääldigt lugnt så ska det nog gå bra.

Trevlig helg mina vänner!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

:)

Min dator är grym. Batteritiden är ju hur lång som helst, love it!
Ville bara att ni skulle veta det ;)

Imorrn bär det av mot Bollnäs. Var länge sen nu, och ska bli riktigt mysigt att få krama på min familj. Kanske blir det en sväng längdskidor oxå, vem vet? :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Monday

Haft planeringsdag med jobbet idag. Vi var ute i Hemlingby och hade utbildning med en ung tjej som jag känner igen sen Drivhuset på högskolan. En otroligt karismatisk och duktig ledare som fick alla att öppna upp, och framförallt var det roligt! Vi fick diskutera en hel del och göra lite roliga övningar. Dessutom skadar det ju aldrig att komma bort från arbetsplatsen och vara i en mysig stuga och få god mat och fika :) Är helnöjd!

Om en liten stund ska jag och Patrik börja med tacos, som vi ska mysa ner oss i soffan och softa :)

En bra måndag helt enkelt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tidig kväll

Igår träffade jag Carina efter jobbet. Vi tog en långfika på stan, och sen gick vi runt lite i affärer. Råkade hitta en del fynd, bland annat två tröjor på Cubus för 56 kr tillsammans! Köpte även en skjorta till P, som visade sig kosta mycket mindre än väntat. Den satt dessutom helt perfekt!
På kvällen gick vi och några till på bion Snabba cash. En riktigt bra film med råa inslag, men framförallt bra skådisar! Den som inte sett Joel Kinnaman som spelar huvudrollen, har verkligen missat nån! Han är helt enkelt genialisk. Blev helt förälskad i honom när han spelade i Johan Falk-filmerna, och det var kul att se honom i en annan roll också. För övrigt syns han i Arn-filmerna och i Tjenare kungen! (Inte alls insatt ;) )

Har redan krupit ner i sängen. Blev rätt sent igår och fick jobba längre än väntat idag, så är ganska slut. Dessutom på lite halvdant humör, av en dum anledning. Ibland får man bara nog. Saknar mina vänner Linda, Räkan och Janaki just nu. De känner mitt humör väl och dömer inte utifrån det jag säger. Kom hem snart gofisar.

Gonatt mina vänner!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hemma från mysig fjällresa



Haft några härliga dagar fyllda till bredden av skid- och pulkåkning, god mat och dricka, bastu och väldigt mycket skratt!
Sammanfattar resan i några få bilder här på bloggen. Har lagt upp desto fler på min Facebook, so check them out! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Några få bilder från fredagens tjejpartaj



En himla trevlig fest, även om folket på bilderna inte ser alltför glada ut :) Lagomt me folk ute på krogen oxå, lite för mkt vin och en tequila för mycket, annars en lyckad kväll :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hihi



Patrik går på diet nu, han äter nästan bara ägg. Så jag har precis målat dem i smyg för att pigga upp maten lite :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bio och snömannen

Avatar var en upplevelse, helt klart. I början blev jag lite yr i bollen, och dessutom fick jag ont i skallen pga att vi satt allra längst fram. Men efter ett tag kom jag in i filmen och glömde bort allt runtomkring. Förutom häftiga effekter är jag positivt överraskad av själva handlingen. Klart över förväntad (fast okej, lite för överdriven för min smak). Blev inget strosande på stan innan bion, nån ville inte åka för tidigt. Rätt tråkigt, men var samtidigt så satans kallt ute, så hade nog frusit fast på vägen mellan affärerna :)

Oh, en himla rolig grej (i mitt tycke iaf) hände mig igår. Skulle träffa tjejerna för en fika på Mocca. På vägen dit hade jag enbart strumpbyxor (hur f*n tänkte jag? Massa minus ute) och frös nå förbannat. Så jag fick massera låren då och då och dessutom springa en hel del för att hålla mina stackars lår varma. Kände efter ett tag att mina ögon kändes lite klibbiga, och tänkte att de kanske frusit ihop lite i ögonvrån pga tårarna av ansträngningen. När jag kom fram till söderbacken tittade jag in i ett skyltfönster, och fick se det roligaste jag sett på länge! Haha ja det hade då verkligen frusit i ögonfransarna. Men det roliga var att hela ögonfransarna OCH ögonbrynen var helt kritvita! Försökte smälta bort det med fingrarna medan jag gick bort till kaféet med skratten i halsen. När jag kom in till tjejerna kunde jag inte hålla mig längre och började skratta så jag grät :D Fick till slut gå in på toa och lugna ner mig innan jag kunde återvända till sällskapet. Jag fick kort på eländet oxå, men tyvärr på mobilen, ochjag har inte förstått Bluetooth-funktionen på datorn än. Annars hade jag garanterat lagt upp bilden som presentationsbild på Fb eller nå! Hahaha ja herregud vad man kan roa sig själv ibland...

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Materiell lycka 2

Ingrid skriver nu på sin nya dator :) Skitsnabbt gick det! Fick sms-avi på jobbet, så tog bussen direkt efter och hämtade ut den! Himla skönt tangentbord är det oxå. Hihi myser... Har t.o.m lyckats fixa virusprogram alldeles själv och ändrat lite inställningar, wihoo vad jag är duktig! :)

Imorrn ska vi åka ett gäng till Uppsala och titta på nya filmen Avatar i 3D. Vi åker nog ner rätt tidigt så vi kan göra stan innan oxå. Är 10 pers så ska bli riktigt roligt :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

My prescious...

Acer Aspire 1810 Röd - SPARA 1000:-!
Vet inte om rubriken är rättstavad, men vad gör väl det, ni förstår nog vad det ska stå :)
Gått i datortankar länge nog nu, och igår tog jag mod till mig och beställde denna skönhet. En 11,6 tums dator med bra batteritid och gott om lagringsutrymme. Mmm myser av tanken på den i mitt knä... :) Tyvärr råkade jag gå in på sidan där jag beställde den idag, och det visade sig att de sänkt den med 300 kr nu över natten. Lite surt, men fick ändå ett helt okej pris i mina ögon. Längtar...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()