Kärlek



Vi är som katt och råtta ibland, men ack så jag älskar den här mannen! Idag dömer han fotboll i Östersund och kommer inte hem förrän imorgon, och jag saknar honom redan och bävar för att somna utan honom vid min sida. Om mindre än en månad har vi varit ett par i 3 år. 3 år av kämpande och i mångas ögon ett för stormigt förhållande. Men trots det så vet jag vad vi har, och jag njuter verkligen av sambolivet. Min partner in crime och min andra hälft, älskar dig...

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Orsa 2010

Helt underbar helg! Haft så sjukt mysigt och roligt med fantastika människor! Tror detta va bästa Orsaresan hittills. Det enda som fattades var att min gogumma Linda inte var med. Svenne Rubins var inte roligt utan dig! <3
Vi har grillat, druckit, skrattat, dansat ringdans, dansat bugg, myst i solen, badat, spelat volleyboll, lyssnat på gitarrmusik, sjungit allsång, och mkt mkt mer... Är galet nöjd med alla so var med, lärt känna ytterligare himla trevliga människor. Tack alla!

Idag är jag hemma från jobbet. Var sjuk redan när vi åkte till Orsa, men har ignorerat det rätt bra, fram tills igår då hela huvudet fylldes med snor (ursäkta min öppenhet). Aldrig varit så täppt nån gång. Alldeles ont i näsan av allt snytande. Idag är skallen helt öm, har väk med bihålorna att göra. Men det var absolut värt det, hade aldrig velat missa denna helg :)

Bilder finns strax upplagda på Facebook, men ett par smakprov kommer redan här:



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgens fest i några bilder



Hihi lika? näe va, fast det har jag och Carina trott i nästan ett år, undrar i vilka skick vi varit i när vi jämfört? :P

 Har haft tvådagars denna helg. Först drinkkväll i fredags med Bollnästjejerna. Trevlig kväll, men tror nog inte drinkfylla är något för mig. Blev bara jävligt mätt. Parken var väl sådär, men det var underbat att få umgås med Linda (och även de andra så klart) en stund och få prata av sig. Borde ses oftare.

Igår var vi till Anders och Carinas sommarfest ute i Bomhus. Det blev en blöt kväll om väntat, och mycket skratt och dans. Härligt!

Idag mår man som man förtjänar, men har iaf lyckats ta mig till stan för fika med Räkan å Elin, sen skön promenix i parken med Elin. Nu känns det bättre i kroppen, men får nog bli en tidig kväll ändå...
Haft en underbar helg med vackra människor! Tack alla älskade för att ni gör mitt liv så glädjefyllt! :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgens festligheter!

Helgen blev en riktig höjdare. Justine och Erik kom i fredags, då förberedde vi för lördagen och myste med tacos och godis. På lördag morgon tog vi en storfrukost och löste hela (!) Melodikrysset :) Efter en dag på stan då vi mött upp Linnea och Lena drog vi hem för att börja piffa.

Vid femtiden dök de andra flickorna upp och vi åt mat och efterrätt och hade trevligt. Vid niotiden ramlade grabbsen in och plötsligt var lägenheten full! Patrik min härlige kille hade i smyg förberett ett quiss om Bollnäs. Gud va gulligt gjort, fast mitt lag kunde inte så mkt. Lena som den sanna Bollnäspatriot hon är tog däremot hem vinsten. Hade känts fel om inte nån av oss Bollnäsbrudar kunde mest :)

Vid tolvtiden drog vi ner till Heartbreak för dans. Tycker att kvällen gick lite för fort, men det är väl ett bra betyg egentligen. För första gången ville Patrik ha efterfest så vi andra var inte sena att haka på! Hem mot oss där stället fylldes återigen. Blev rätt förvånad när ytterdörren öppnades och några helt okända människor kom in. Men inte mig emot, bara trevligt. Dessutom var efterfesten guld värd eftersom vi fick disken undanröjd så stället såg bra ut idag.
Ett par av festdeltagarna somnade framåt småtimmarna och efter en del lirkande lyckades vi slänga ut dem. Dock var vi ett litet gäng kvar som hade förbannat roligt. Per, Patrik och Jacob sjöng en sommarlåt i canon, helt underbart vackert! :) Till slut var vi tjejer så trötta så vi såg i kors, men grabbarna tjattrade på och brottades tills jag höll på att bli tokig. Vi lyckades äntligen köra ut dem och kom i säng vid åttatiden i morse.

Efter fyra timmars sömn vaknade vi och beställde pizza. Soffdegning när den är som bäst har stått på schemat idag. Fortf inte som en hel människa. Men attans vilken trevlig kväll jag haft! Så otroligt glad över alla underbara människor jag har i mitt liv. Tack alla för att ni gjorde kvällen minnesvärd, och tack tjejer för alla fina presenter (fast ni inte fick ge egentligen)!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Check!

Svarta sandaler... check! Skinnjacka... check! Jag är nu en tuff brud i lyxförpackning ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sa jag att vi haft det underbart? :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lyllo mig!

Duktig jag känner mig idag! Slutade halv fem. Åkte direkt och handlade och hem för att laga mat. Under tiden började jag dammsuga och vips så hade jag gjort hela lägenheten! (med paus för en middagsstund på balkongen). Jag tjatar rätt ofta på Patrik om städning, att vi ska göra det oftare. Men kände idag att han kunde få slippa det. Han är fjärdedomare i en landskamp idag och huduvdomare i en annan på torsdag. Duktig min kille :) Sen åker han till Göteborg och dömer i helgen, så stackarn får inte mycket ledigt denna vecka. Tror han uppskattar min spontana städning när han kommer hem ikväll :)

Hade för övrigt en underbar kryssning tillsammans. Bodde otroligt fint i lyxig hytt och fick champagne och goodie bag vid ankomst. Ätit gott och myst massor. Jag tog mod till mig och sjöng Tomas Ledins Knivhuggarrock på karaoken :) För er som inte hört den börjar den så här:

"Jag är tuff jag är hård, glider fram som en Ford, när jag kommer ner för gatan.
Jag kallas för Smock, gillar knivhuggarrock, och min idol, det e satan!"

Haha jag utmärkte mig nog lite med tanke på att de som sjöng före och efter mig var småtjejer som skulle sjunga i en talangjakt dagen efter, det vill säga supersöta röster i smöriga sånger ;)

Dagen efter var vi på spa och fick helkroppsmassage med chokladolja. Badade även bubbelpool ute med en strawberry daquiry i handen och hela skärgården som utsikt :) Underbart!

Mår bra nu, älskar att värmen börjar komma och trivs otroligt bra att va sambo med älskade Patrik. Jobbet funkar, om än slitigt stundtals. Vännerna är guld värda och jag njuter av varje stund jag får tillsammans med dem. Dessutom har jag något roligt inbokat alla helger fyra veckor framåt :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()