Min räddning



Mums... Detta plus cola står framför mig nu. Varit en tung dag idag, men hade iaf en rolig kväll igår. Men nu får jag fan ta och skärpa till mig, blivit för mkt fest senaste tiden. Längtar till lugna myskvällar med vännerna istället.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Morning glory

Har pappa på besök. Igår åt vi gott på Kalles och pelade biljard på Interpool. Idag vaknade vi tjugo i åtta (!) och klev upp och tog en morgonpromenix. Efter det har vi ätit god frukost och ska nu försöka lösa melodikrysset. Vilken liten nörd jag är, fast vill gärna kalla det livsnjutare istället :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Knepigt knåp

Jag köpte ett linne igår som jag inte riktigt vet om jag gillar eller inte. Lite annorlunda iaf, men hur som helst så behövdes det sys in lite. Jag fick en symaskin av mina kära föräldrar för två år sen, och idag var första gången jag packade upp den (jag vet, jag är dålig!). Hittade en maskin i kartongen och... ingenting mer! Ingen sladd eller pedal, inga tillbehör. Blev alldeles gråtfärdig, hur hade jag kunnat vara så dum att jag inte ens öppnade den när jag fick den?! Ringde mamma, men hon svarade tur nog inte. För då gick jag istället upp på vinden och hittade en påse med alla tillbehör som jag tydligen haft full koll på förr, men glömt bort nu :)
Nu har jag suttit en lång stund och svurit åt min okunskap inom textilslöjd. Gah, inte ens raksömnad får jag till. Blir fint på övre sidan, men små öglor på den nedre. Fattar inte alls vad jag kan ändra för inställningar. Gett upp nu och symaskinen ligger åter i kartongen i hallen på väg upp mot vinden. Kort gästspel blev det. Någon som har lite kunskap om symaskiner och kan ge mig tips hur jag ska göra? Gillar egentligen inte alls att sitta och pyssla själv, behöver nån bredvid mig som iaf ger mig sällskap under tiden. Pratade med Elin om en pysseldag, och jag är heltänd på idén. Kan gärna vara hemma hos mig isåfall så kanske någon kan dra nytta av min symaskin :)

Nu blir det Dating in the dark och en nougatruta, mums!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Mys och partaj

I fredags hade jag och P fredagsmys med räkor, vin, ost och kex, vindruvor och choklad. Himla mysig kväll. På lördag morgon åt vi storfrukost och löste Melodikrysset (gjorde ett gott försök iaf). Sedan promenerade vi bort till Strömvallen och kikade på Robin som spelade match. Avslutade sedan på Bali garden där vi åt god mat tillsammans med Eriksson-familjen. Himla mysiga stunder.

På kvällen åkte jag ut till Åbyggeby, för fest med bandytjejerna. Vi var inte lika många som förra året, men absolut en helkul kväll ändå! shot på shot... Jag ville absolut ut på krogen, så vid halv tolv åkte halva gänget taxi in mot stan. Ett beslut som jag i efterhand ångrar. Knappt en människa jag kände, och stället såg ut som en byggarbetsplats på övervåningen. Enda positiva var cover-bandet som hade en helt galen sångare som man kände viss hatkärlek till. Ungefär som Hoffmaestro, han är skitbra på scenen, men man vill inte ge honom mer ego eftersom han redan är så uppblåst. Appropå det såg jag att hans band ska spela på Maxim den första maj. 300 kr kostar det, och jag lovar att de kommer bjuda på rejäl show. De killarna är helt bananas! Nån som är sugen på att hänga med? Man är väl antagligen lite stjärtis, efterom valborg är dagen innan, men får gå ändå. Skulle va kul om vi blev ett gäng :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rekord!!!

Rekordtidig blogg för min del tror jag. Är redan på jobbet, fast jag börjar halv åtta. Anledningen är min dator som jag kört hit till en kollega. Min STORA dator alltså, inte laptopen. Ska bli grymt skönt att bli av med den, den behövs formateras om den ska bli normal igen. Får hoppas hon klarar av den :)

Klippte mig igår, fast inte sett hur det ser ut ännu. Gick direkt hem och la mig i soffan efter jag varit till frisören, och idag åkte håret upp i en tofs. Får kolla nästa gång jag tvättar håret, ska bli spännande :)

Helgen bjöd på många skratt. Lena kom på besök och vi körde tjejhelg för hela slanten. Grym shopping i Valbo (kommer ha de snyggaste skorna i sommar) och sen förferre hos Linda. Alla var taggade och glada, och kamerorna gick varma. Även Heartan bjöd på en lyckad kväll. Annars brukar ju förfesterna vara bäst tycker jag. Men denna kväll var allt lika bra rakt igenom! :)
Söndagen var inte en så hemsk bakisdag som man skulle tro, men galet trötta var vi. Pizza och fika på stan stod på schemat. Sen på kvällen koom min älskade sambo hem igen efter en domarhelg i Linköping. Skönt att få sakna honom lite, eftersom vi ses varje dag annars. Men det är skönt att man ändå saknar honom efter två dagar bara(Lät lite krångligt det där, men för tidigt på morgonen för att jag ska kunna skriva förståeligt) :)

Bilder från lördagens bravader finns btw ute på Fb. Inte hunnit tagga ännu, men om ni går in får ni gärna hjälpa mig lite.

Nu ska jag gå in till Linda, som är på mitt jobb i några veckor, och dricka te :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()