Hej hej!

Dåligt med uppföljning på denna sida, sorry! Har väl mest jobbat på senaste veckorna iaf. Varit till Sthlm en sväng och umgåtts med kompisar i veckorna. Igår var jag med flickorna på bio, Sex and the city 2. Filmen var som förväntat, efteråt gick vi hem till Linda för ett par glas vin, sen mötte vi upp Patrik och några till på Söderhjelmska. Himla trevlig kväll!

Imorrn åker jag och Patrik på kryssning med Birka paradise. Vi ska bo i lyxig hytt, dricka champagne, äta trerätters, dansa, äta härlig frukostbuffé och få chokladmassage på SPAt. Tror ni jag längtat lite till denna tripp? ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Bortskämda lilla flicka ;)

Vet inte vad jag gjort för rätt, men något måste det vara. I tisdags bjöd Patrik mig på mat på Olearys. Under middagen fick jag ett paket innehållande två trosor och en bh från Twilfit. Ingen skitkvalitét där alltså. Superfina var de dessutom! Efter maten gick vi till ett massageställe där han bjöd mig på en timmes ojlemassage. Himla trevlig kväll :)
Sen i fredqags efter jobbet kom min prins hem med 5 röda rosor till mig. Blev väldigt förvånad och glad, eftersom jag redan fått saker av honom.
Idag följde jag honom och två till på stan för att äta. Sen skulle grabbarna iväg och döma, så jag sa hejdå och började strosa i affärer. Då får jag ett sms av honom om att han lagt en slant i min väska som jag får göra vad jag vill med, ett bidrag till skor t.ex. Haha han som är helt emot mitt shoppande egentligen :) Jag köpte ett par tygskor, ett par byxor och en mysig huvtröja i korallfärg. Fick himla bra pris på både skor och byxor så jag är nöjd :) Snacka om att jag blivit bortskämd av min underbare sambo, men det är väl bara att tacka och njuta :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()