Vändning

Efter en vecka på ny jobbet kände jag mig lite säkrare. Igår (måndags) hade vi planeringsdag. Det var otroligt bra för mig del, då jag fick chans att prata med mina kollegor. Kändes himla skönt efteråt, även fast vi jobbade från 8.00 till 19.00.
Idag har jag känt mig mycket mer avslappnad och även startat en inskolning. Tror nog det här kan bli riktigt bra till slut :)

Nu ska jag ge mig på att skruva ihop vår nya badrumskommod. Patrik har varit otroligt duktig flera veckor nu och rivit, fuktspärrat och kaklat jättefint! Ska bli underbart att få igång badrummet och visa alla hur resultatet blir! :)

För övrigt, någon som läser min blogg de få gånger jag skriver? Väldigt tomt på kommentarer så känner mig lite ensam...

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Bu och bä

Nu har jag börjat på mitt nya jobb. Så här efter två dagar är jag helt slut och rätt låg. Saknar mitt gamla ställe och känner mig som en nybörjare. Pedagogerna är väldigt duktiga, men också väldigt noggranna, vilket inte ligger i min natur. Vet inte om vi delar pedagogisk grundsyn riktigt. Men ska inte säga för mycket nu, har som sagt bara gått två dagar. Ska avvakta med att känna efter så mycket innan åtminstone två veckor gått. Men än så länge alltså rätt tungt och virrigt...

En sak som är rolig är i alla fall att P bokat resa för oss till Teneriffa :) Åker 13 mars i en vecka. Ska bli underbart skönt att åka iväg bara vi två och myyyysa! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Förändringar, till det bättre?

Mycket har hänt i mitt liv under ett års tid. För sex månader sen blev jag faster till en görsöt liten flicka, för tre månader sen flyttade jag och Patrik in i hus, och för en månad sen gick Patrik ner på knä och friade. För några veckor sen bestämde jag mig för att byta jobb och ska nu gå min sista dag på gamla jobbet.

Som sagt, väldigt mycket som händer. Stora grejer dessutom. Känns väldigt jobbigt att behöva ta farväl av alla kollegor och barn. Vissa mer än andra. En sexårig flicka som skulle vara ledig idag kramade mig adjö igår, och vägrade släppa. Hon var uppriktigt bekymrad och ville inte alls vara ledig, utan komma idag igen och träffa mig.

Jag hatar att skiljas från människor, och är inte speciellt bra på det heller. Stänger hellre av mina känslor och tar fram dem efteråt när jag är själv. Får se hur det kommer gå idag. Ni som känner mig här i Gävle vet ju att jag har lite "hatkärlek" till mitt jobb. Så känner mig väldigt splittrad, men tror och hoppas att jag väljer rätt. Nya förskolan ligger på gångavstånd, och verkar vara en väldigt bra pedagogisk verksamhet. Kanske får jag upp glöden för min lärarroll mer där. Puh, ja vi får se...

En förändring till, som kanske bara för mig upplevs stor; jag har slutat snusa! Tog sista snusen i lördags förmiddag. Det här känns som fel vecka att sluta, med alla känslor och all stress jag känner, men jag kände mig redo och nu får jag banne mig stå för det! Peppa mig gärna, det kan behövas känner jag.

Nu blir det piffning så jag är fin sista dagen, sen mot tandläkaren :P


Pappa och jag jobbar utanför vårt rosa fina hus ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()